MYYDÄÄN SUOMENHEVONEN

MYYDÄÄN SUOMENHEVOSIA

MYYDÄÄN HEVOSIA

SUOMENHEVOSET

HEVOSIA

MYYTÄVÄT HEVOSET

MYYDÄÄN PONI

MYYDÄÄN PONEJA

MYYTÄVÄT HEVOSET

SUOMENHEVOSET

SUOMENHEVONEN

HEVOSET

PONIT

PONEJA

HEVOSILMOITUKSET.FI

LEASING

Etsitään ratastajaa/ajajaa Etsitään kisaratsua/ravuria
ROTU TAMMA ORI RUUNA
MAAKUNTA RATSU RAVI SIITOS TYO LEMMIKKI
HINTA -

Löytyi 3 ilmoitusta

Näytetään ilmoitukset 1 - 3

Etsitään ratastajaa/ajajaa

Keski-Suomi Jyväskylä
Suomi

KWPN ruuna KOULUUN

22.06.2020 12:10

Etsitään 5-vuotiaalle KWPN ruunalle siistiä mutta rohkeaa ratsastajaa viemään hevosta tavoitteellisesti eteenpäin tasapainoiseksi kisa ja harrastehevoseksi.

Etsitään ratastajaa/ajajaa

Kanta-Häme Hämeenlinna
Suomi 0€

Upea Irlannincob ori

31.03.2020 20:13

Etsinnässä yhteistyökykyinen ylläpitokoti upealle Irlannincob KtK orille. Ihmiselle jolla on kiinnostusta ja kokemusta nuorista hevosista. Pidemmällä sopimuksella. Orilla saa halutessaan valmentautua ja kilpailla mutta ei pakollista. Toiveissa saada orista myös tulevaisuudessa jälkeläisiä.
Ori osaa ratsastuksessa perusasioita mutta nyt viime ajat hän on lähinnä toimittanut seurahevosen virkaa,omistajan ajanpuutteen takia. On kuitenkin sisäänratsastettu ja paljon maastakäsin työskennellyt. Ori on hieno ja ryhdikäs,liikkuu hyvin ja lennokkaasti, on herkkä ja reaktiivinen ja vahva ori mutta nöyrä ja kunnioittava ihmiselle. En ensisijaisesti etsi tallia jossa paljon muita hevosia ja varsinkaan isosti tammoilla ympäröivää, vaan sellaista mahdollisimman rauhallista paikkaa. Olen itse valmis osakuntannuksiin orisirlta mikäli kiva paikka ja ihminen löytyisi ja tietysti mielellään lähempää kun 500km päästä 😄 mutta laita viestiä rohkeasti!

Etsitään ratastajaa/ajajaa

Koko Suomi
280€

Annetaan ylläpitoon omalla tallilla Vaasassa

1.10:2019 12:00

Haikein, mutta odottavin mielin etsinnässä olisi Kapalle ylläpitäjä omalla tallilla Vaasassa, singsbyssä.

Kapa on hyväntahtoinen, persoonallinen ja hieman kuumahko luonteeltaan. Kapa on 16-vuotias suomalainen puoliverinen.
Alunperin itse olen hänet ostanut kevyeeseen käyttöön ja harrastamiseen, mutta hyvinvoivana hän on ollut nyt aktiivisesti esteillä treenikäytössä ja jopa kisaradoilla. Nyt haluaisin suoda hänelle mahdollisuuden löytää uusi luotettava ystävä yhdessä tekemiseen. Kiltti hoitaa ja mutkaton käsiteltäessä, kiltti myös kokemattoman ratsastajan tai lapsen alla, mutta pääsääntöisesti sopiva hieman kokeneemmalle ratsastajalle.
Kapa pitää työnteosta sileällä, maastoilusta yksin tai porukassa, ja esteitä tykkää pomppia aina sillointällöin mielenvirkistämiseksi. Kapa on rakenteeltaan sporttinen sekä kevyt ratsastaa. Näppärä ohjata niin koulukiemuroissa kuin esteilläkin, kääntyy kuin pennin päällä.
Kapalla jaloissa kulumaa, jonka vuoksi säännöllinen liikunta ja säästävä käyttö ovat ykkösjuttuja. Aktiiviseen hyppäämiseen ja kisaamiseen ei enään jalat sovellu. Mutta muuten tästä reipas ja rehellinen treenikaveri.
Eli jos sinulla tai tutullasi on etsinnässä uusi ystävä harrastamiseen olethan rohkeasti yhteydessä ja kerron mielelläni lisää! ☺️
MYYDÄÄN SUOMENHEVONEN

MYYDÄÄN SUOMENHEVOSIA

MYYDÄÄN HEVOSIA

SUOMENHEVOSET

HEVOSIA

MYYTÄVÄT HEVOSET

MYYDÄÄN PONI

MYYDÄÄN PONEJA

MYYTÄVÄT HEVOSET

SUOMENHEVOSET

SUOMENHEVONEN

HEVOSET

PONIT

PONEJA